A gyermek legyen

Mobile rovatában a kerekek, mint például a számítógép asztal és táblázatok segítségével könnyen változtatni a helyet. Az intelligens tároló rendszer, beleértve a teljes kiterjesztését fiókok és tágas szekrénnyel zsanéros homlokzatok és lógó polcok segíteni fiúk és a lányok, hogy eleget tegyenek a dolgokat.

A gyermek legyen kényelmesen használható bútorokat a gyerekszobában. A szekrényajtók és fiókok az ágy alatt gond nélkül kinyitotta, és a fal polcok, hogy könnyen eléri. Kiváló minőségű és megbízható mechanizmusokat kell védeni a baba baleseti sérülés.

Fontos már az elején, hogy tanítani a gyermeket, hogy ossza bútorok részből áll: a szekrényben vannak dolgok, a fiókokban – ágynemű és játékok a polcokon – könyvek.

20

Gyermek legyen kényelmes ágy. Meg kell egyeznie a növekedés a gyermek, hogy egy matrac közepes keménységű (vagy speciális gyermek ortopéd), hogy kizárják a leesés veszélye belőle alvás közben.

Szék és asztal illeszkednie kell a gyermek növekedését. Ezt diktálja nem csupán az elvek a kényelem, hanem törődnek a gyermekek egészsége – csak ha megfelelően kiválasztott bútorok gyakorolni a kreativitás és a tanulás a gyermek nem lesz probléma a gerinc, mert az ülések.

És ne felejtsük el, hogy a bútorok ne okozzon pozitív érzelmek a gyermek “eye candy”, és mint a kis tulajdonos. Gyermek modellek különösen fontos színű borítást kapott: ezek általában végzett pozitív fény spektrumát. Kerülje a komor színekkel és irritáló színkombináció. A legjobb, ha vásárolni baba bútor tompa színek, nem túl fényes, lágy színek. Egy tökéletes választás – kék, zöld, rózsaszín árnyalatú. Ők idézik egyfajta biztonságot, az egyszerű elme.