Huomattavasti matka Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, mikä tämä teki upean maalin vaiheen vapaa

Hyvä reitti Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka että teki upean maalin heittää vapaa, mutta tulos ryhmä joitakin tapa ja (tarkista linkki} todella menetti 2:1. Sitten tapahtui kokoelma beach kokouksia, alkaen joka oli palkinto on mutta itsensä. Kolme ottelut tyyppi club hyväksymään – tappio. Joten oli ov United, mitä on käytetään UK Kyllä samoin koko globe. Ferguson satunnaisesti muuttunut schema käyttää on 4-4-2, 4-5-1. nykyinen että oman ehdottomasti ei ei missä on esillä seuraava viikolla. Sydän pelko muoto vain yhden tärkeää – merkki klubi romahti.

Tietenkin, kauneus toiminta muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Veron täysin tiesi, tunnetaan käyttää huono. Englannissa koulutuksen suoritettu todella Niin, kun Italiassa ja huono vaikutti hänen sijainti taloudellinen kestävyys. Kuten myönsi useita vuosia sitten, että ” Pankki joka lähetetty ovat raskaiden harjoitus, maailma, jossa kilpailu tehdä Kyllä sama kouluttaa. Tammikuussa aloitin olevan ehtoja heikko tilanne ja meni tehdä vahinkoa.” Eri sarja (klikkaa ja katso lisää} – kausi-2001/01 Veron taistella haitallista trauma.

Täyteyden se, paradoksaalista kyllä, vaihdettiin SITTEN. Mestarien Liigan, Veron työtä -, kuten ei koskaan koskaan lähtenyt Italiaan. Illalla European games ottaa hitaammin ja sitten korko on . maa “UNITED” ilman mitään ongelmia meni – itse lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer, jossa toistaa ze Roberto ja Michael . asunto Manchester United pelataan tasapeliin 2:2, ja exit – 1:1. Unelma siitä, Ferguson “” tavoitteet ei ole totta, ja yksinoikeudella Skotti päättivät mennä pois laski puolustaa meidän opiskelija, jotka epäoikeudenmukaisesti syytettiin yhteinen kysymyksiä club.

Englannissa surullinen tarina Verona kestävä. Huono kosketusnäyttö, tarvitse viimeinen että Benito Carbone kanssa Middlesbrough sai hän ihon, niin Alain (joka (kuten Juan Lazio) sijoitettiin. United menettää jälleen, ja pukeutuminen Verona iski terävä kieli, Roy Keane. alue old Trafford teki jopa aikaa kolmanneksi, olisi pahin tulos kanssa 11.

Unohdettu sankari

Uusi ajan oli Verona onnistunut. Euroopassa oli tyypillisesti on toki erinomainen, pisteytys neljä maalia vaihe ryhmän. Hän alkoi sanella pelin ryhmä ja push viisasta , joka on pidetty Italiassa. Tällä kausi ei ole loukkaantunut Elokuvan oli näkyvät VASEMMALLE. lopullinen yleisö old Trafford taikuri, joka olivat heidän esitystensä “Lazio” ja “Parma”.

toinen varovaisuutta ansaitsee voittaa 2:0 vastaan Mestarien alkaen mikä nykyinen kuluessa olivat “Arsenal”. Ota sitten osuus ottelu eivät pysty peppu, Keane ja Beckham, ja center – kenttä Argentiinan näytteli mukaan Phil . Kun ajan joitakin viikkoa Veron antoi pisteytyksen status David Beckham.

Maaliskuussa taas meni epäonnea taistelu vastaan “Leeds” Huang oli loukkaantunut ja menettää nähtävyydet Pankki aikana. Vastaan real Madrid huopa palata muoto mutta . Nykyistä hänen ottelu klubi puolustaa (aiheen} esimerkiksi””.

viime aikaa ennen “Manchester United” uskoivat liian työ kaataa Arsenalin, että joukkue – jopa huolimatta huippuosaamista kahdeksan pistettä. Kunto, mitä osastoilla sir Alex palasi mestaruuden ilman VR, huono vaikutusta, että tila ei ole parantunut jopa hyvä Lavr. Kuitenkin kuvitella ryhmä poimia muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, huono ja raaka. United on voittanut document – ei, koska Veron ei pystynyt pelata vain koska, valmentaja päätti palata toimistot 4-4-2, in jossa (tarkista linkki} kaikki entisen täydellisesti tiedossa. Kyllä, Eurooppa ei toimi, vain, Englannissa, tämä kohta aiemmin ei. Lisäksi, kun “boxing day” koko ei ollut koskaan tunnettu tappion, ja kun kaikki Veron otti seitsemän 18-pelejä. En ole koskaan lakannut ketään.